下一主題 ›› 返回列表 ‹‹ 上一主題 發帖
我經常遇到D有錢乞E食客,碟野巳食左7-8成先话取消又话唔好食又话無叫過,真係好無品,好心有錢出得街食就好咁乞E啦

評分人數

我經常遇到D有錢乞E食客,碟野巳食左7-8成先话取消又话唔好食又话無叫過,真係好無品,好心有錢出得街食就 ...
Ray's 發表於 2015-4-14 11:07

果然乞兒

金錦靈丹為獨步 英倫看守付羣生
微信:samyu888888

我經常遇到D有錢乞E食客,碟野巳食左7-8成先话取消又话唔好食又话無叫過,真係好無品,好心有錢出得街食就 ...
Ray's 發表於 2015-4-14 11:07

見慣不怪啦!有時所謂有錢人仲衰。

不如给他50蚊叫距过主。
1097 發表於 2015-4-14 10:41

50解決唔到。。。

我见过最没品的反而是卖家,早几年有个自称“XX碰专家”,到处在高啦挑衅,在背后中伤其他卖家,为了卖出就 ...
1097 發表於 2015-4-14 07:56

其實我最想知道當日堅稱假牌果位評判理事,係比賽當日有無參與評委驗牌。。如果有就真係有緣千里能相會。。吹鳩爆咗囉

其實我最想知道當日堅稱假牌果位評判理事,係比賽當日有無參與評委驗牌。。如果有就真係有緣千里能相 ...
vic0128 發表於 2015-4-14 12:36

當日堅稱假牌果位評判理事,其实就系某人,攞评判箩祐做脸皮
微信:Jet1097

50解決唔到。。。
vic0128 發表於 2015-4-14 12:28

甘你就牺牲色相,安慰距啰
微信:Jet1097

甘你就牺牲色相,安慰距啰
1097 發表於 2015-4-14 12:54

D客通常肥妹。。我好少食肥膩嘢

俾碗仔翅$但又嘈話點解冇魚翅享受既人
窮居鬧市無人問,富食包餐有美金

D客通常肥妹。。我好少食肥膩嘢
vic0128 發表於 2015-4-14 12:57