下一主題 ›› 返回列表 ‹‹ 上一主題 發帖
Share to Facebook Share to Twitter Google

[其他] 你好……

求結緣 : 佛牌一面(任何款式)

你好!
我有二佰蚊
想認捐一面佛牌以作紀念,
唔知有冇牌友願意呢?
多謝!!

本版限制顯示個人簽名

有冇師兄願意拿出一面牌子給小弟認捐呢?

本版限制顯示個人簽名

有LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
本版限制顯示個人簽名

你想求什麼????????????????

評分人數

• pann

本版限制顯示個人簽名

VuLaiDo. 發表於 2019-8-24 17:38

求有人回覆回應,而家咪有囉,多謝師兄回覆
我嘅所作所為佳欣上開有感情
我嘅希望喺高高啦好似以前咁熱鬧 又是其係慈善區

本版限制顯示個人簽名

VuLaiDo. 發表於 2019-8-24 17:38

http://discovery.gogo.la/viewthread.php?tid=412143&amp

還記得2013-5-21 23:41在慈善區第一次同你認捐的牌子,超級靚!
真心期待你在次為慈善為慈善區「發帖」
本版限制顯示個人簽名

還記得2013-5-21 23:41在慈善區第一次同你認捐的牌子,超級靚!
真心期待你在次為慈善為慈善 ...
pann 發表於 2019-8-24 21:26
呢個牌的姻緣力量勁到我怕。自問不打算成家的我唯有結緣出讓
本版限制顯示個人簽名

呢個牌的姻緣力量勁到我怕。自問不打算成家的我唯有結緣出讓
VuLaiDo. 發表於 2019-8-25 22:09

呢個牌已經系2014-2-16 20:25再由「華仔」師兄接力
http://discovery.gogo.la/viewthr ... amp;extra=page%3D94
本版限制顯示個人簽名

呢個牌已經系2014-2-16 20:25再由「華仔」師兄接力
pann 發表於 2019-8-25 22:59

為善最樂。Amaitofu sedonsin

評分人數

• pann

本版限制顯示個人簽名

下一主題 ›› 返回列表 ‹‹ 上一主題